HUURVOORWAARDEN

Voorwaarden

Wat mag u verwachten bij het huren van een trouwauto van Rolls Rent Trouwauto Specialist? Om alles op wieltjes te laten verlopen nemen we graag de tijd om de details van uw persoonlijke wensen te bespreken. Maak daarom tijdig een afspraak met ons, ook voor het bekijken en uitkiezen van uw favoriete Rolls Royce of Bentley.

Je rijdt er tenslotte niet elke dag in...

Op uw mooiste dag staat er een chauffeur in zwart pak compleet met pet tot uw beschikking voor het ophalen van de bruid en bruidegom. De chauffeur zal u in uw droomauto naar de locatie brengen om foto's te maken en u naar de plechtigheid en/of kerk en aansluitend naar het feest of de receptie rijden.

Op uw verzoek wordt de trouwauto, tegen een meerprijs, voorzien van bloemen of een lint. Maak ook kennis met de unieke service van Rolls Rent en maak vandaag nog die vrijblijvende afspraak met ons. U hoeft alleen maar onderstaand E-mail adres aan te klikken of het onderstaande nummer te bellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene Huurvoorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn onze Algemene Huurvoorwaarden van toepassing. Een digitaal exemplaar van deze voorwaarden kunt u downloaden via onderstaande link:

Algemene Huurvoorwaarden

Klachtenprocedure

Rolls Rent doet er alles aan om op de mooiste dag van uw leven een perfecte service te verlenen. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Wanneer u niet tevreden bent met de ontvangen service kunt u dit kenbaar maken door een klacht in te dienen. De klachtenprocedure staat beschreven in het document wat middels de onderstaande link te downloaden is:

Klachtenprocedure